Нова Каледония

Преглед на обявите

Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Нова Каледония

Имот за продажба в Нова Каледония

Нова Каледония е френска територия в южната част на Тихия океан, която включва дузина острови. Известен със своите облицовани с палми плажове, той има лагуна, пълна с подводен живот, която със своите 24 000 квадратни километра е сред най-големите в света. Огромен коралов риф заобикаля главния остров, Grand Terre, любима дестинация за любителите на гмуркането. Столицата Нумеа е дом на множество ресторанти и луксозни магазини във френски стил.

Нова Каледония е френска отвъдморска територия, разположена в югозападната част на Тихия океан, на изток от Австралия. Когато французите колонизират Науру, те завладяват земите на страната. Някои бяха дадени на колонистите като частна собственост, докато други бяха възложени на канаците като „резерви“. Но тези резерви остават френска собственост.

 

Ако искате да закупите имот за продажба в Нова Каледония, процедурата не е твърде лесна.

Подобно на другите тихоокеански страни, собствеността върху земята в Нова Каледония е трудна за установяване. Придобиването на права върху земя под наем е трудно поради традициите на предците на преминаване на права на собственост върху земята. Отделно от това има спорове между колонизаторите и местните жители за това кой наистина притежава земята.

Има различни места, където можете да търсите имот за продажба в Нова Каледония.

Faubourg Blanchot е дом на красиви сгради и колониална архитектура. Този квартал на Нумеа напомня за края на XIX век и все още запазва почти шестдесет колониални сгради.

 

 

Poindimié се намира на североизточния бряг на главния остров на Нова Каледония, Grande Terre. Това е чудесно място да научите повече за културата на Канак. В тази северна част на страната племената живеят много прост живот с жилища и основни съоръжения. И би могло да е идеално за преместване и закупуване на имота ви за продажба в Нова Каледония

Село Bourail е живописно градче с много исторически сгради, както и стар фар в Гуаро и старата военна поща. Музеят Bourail предлага поглед към

история на Нова Каледония и можете да видите и последната гилотина, използвана в страната. Извън самия град се намира кораловият риф, включен в списъка на ЮНЕСКО за световно наследство. Един от най-известните паметници на този град е Bonhomme de Bourail, скално образувание на брега, което носи името си от предполагаемата прилика с човек, носещ шапка.

Така че можете да изберете един от тези великолепни острови, където купувате имот за продажба в Нова Каледония и ние сме сигурни, че ще намерите подходящия имот за вас.

  •  
    Преместване в Нова Каледония. Емигранти и живеят в Нова Каледония

        Сега сме в разгара на летния сезон. Туристите нахлуват в най-слънчевите плажове, много от тях търсят дестинация в последната минута, за да могат да се насладят на спокойствие след интензивна година на работа и жертва. Всички знаем, че лятото е най-очакваният сезон по различни причини. Но з ...

2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB